Zweefvliegcentrum Noordkop

Op onze fietstocht kwamen we langs het Zweefvliegcentrum Noordkop. Het was er druk van mensen, auto s, tenten en vliegtuigen. We stonden zo een tijdje vanaf de weg te kijken, waarna we werden uitgenodigd om op de landingsbaan het hele gebeuren van dichtbij te komen aanschouwen. Dit was een hele belevenis, we zagen hoe de vliegtuigen omhoog werden getrokken en kregen uitleg van de piloten. Het was voor ons weer een leerzame middag.

Lees meer »

Samen krijgen we het rond!

Mede dankzij uw sponsoring, donatie, en giften is het gelukt om een rolstoelfiets voor Wieringen aan te schaffen. De rolstoelfiets is in bestelling via onze fietsenmaker Eric-Jan List van Mijn-ebike uit Wieringerwerf. Een standplaats voor de rolstoelfiets hebben we al gevonden, dit is op de boerderij van de familie Rotgans Stroeerdijk Hippolytushoef. Om deze rolstoelfiets te kunnen laten rijden zoeken we nog vrijwilligers en een vrijwillige coördinator voor op Wieringen. 

Lees meer »

Inzet 2de Rolstoelfiets op Wieringen

De sponsoring en giften komen nog steeds binnen voor de aanschaf van een 2de rolstoelfiets voor de stichting Fietsen doe je samen, zowel van Particulieren, kerkgemeenschap bedrijven en instanties: Kater Funsport, Unive ledenfonds, Microsoft/Hollandskroon uitdaging, Fietsenmaker Mijn-ebike, Lions Club Wieringermeer.

Lees meer »

Zelf krijgen we het niet rond!

Naast in de Wieringermeer, is er ook vanuit Wieringen belangstelling getoond voor onze rolstoel e-bike. Daarom wil de stichting "Fietsen doe je samen!" graag gaan uitbreiden naar Wieringen. Een standplaats in Hippolytushoef hebben we al gevonden maar de benodigde financiële middelen hebben we nog niet bij elkaar.  

Lees meer »

De tulpenactie op 21 januari 2023

Op de nationale Tulpendag houdt de Meer Y-Bike de jaarlijkse tulpenactie. we staan van 11.00 uur tot en met 14.00 uur in Wieringerwerf ter hoogte van de DA drogist met onze rolstoel e-bike en onze tulpen.

Lees meer »

Deelnemers tevredenheid 9,3

Onze stichting draait nu ruim een half jaar en we hebben aan de deelnemers en/of gebruikers van de rolstoelfiets gevraagd, hoe zij de rolstoelfiets en de organisatie hebben ervaren. Uit het tevredenheidsonderzoek is naar voren gekomen dat we het cijfer 9,3 hebben gekregen.

Lees meer »