Vrijwilliger

Om veilig op pad te kunnen is het voor de vrijwilliger belangrijk om eerst proef te rijden en uitleg te krijgen over de rolstoelfiets. Dit doen we door u persoonlijk uitleg te geven en daarbij vertellen we over de werkwijze van onze stichting.      De rolstoelfiets is met ondersteuning (e-bike).

Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden bij Fietsen doe je samen? Dan kunt u zich aanmelden via aanmelden vrijwilligersDe stichting heeft momenteel twee locaties, in Wieringerwerf en in Hippolytushoef waar een rolstoelfiets staat. Daarom is het belangrijk dat u zich aanmeldt voor de locatie waar u wilt fietsen. Daarnaast heeft de stichting een verzekering voor vrijwilligers via de gemeente, waarvoor wij enkele gegevens van u registreren.

Bent u al vrijwilliger bij ons dan kunt u de rolstoelfiets  direct reserveren via de website, let daarbij op welke locatie u reserveert.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen via +31 6 12236403 of door een mail te sturen naar info@fietsendoejesamen.nl